- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ernstig ongeval in Reeuwijk

07-01-2011

Donderdag rond kwart over 4 werd de brandweer van Reeuwijk en de OVD Gouda opgeroepen om met spoed naar de Raadhuisweg in Reeuwijk te gaan voor een ongeval met beknelling. Hiervoor werden ook twee ambulances gealarmeerd. Ook kwam de HV van Gouda ter plaatse die vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel moest komen in verband met een hulpverlening

Ter plaatse bleek het te gaan om de Goudsestraatweg, waar een bedrijfsauto, een personenauto en een vrachtwagen tegen elkaar waren aangereden. In de personenauto zat iemand bekneld die door de brandweer uit het voertuig geknipt moest worden. De bestuurder en tevens enige inzittende, werd daarna met spoedtransport afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de huidige toestand van het slachtoffer kan niks gezegd worden. Ook de vrachtwagen en de bestelauto hadden veel schade, maar de bestuurders van deze voertuigen kwamen met de schrik vrij.

De VOA is ter plaatse geweest voor onderzoek. Op de A12 werd de afrit van Reeuwijk afgesloten vanwege dit ongeval, wat leidde tot files van enkele kilometers.

Sleutelwoorden:
Reeuwijk, brandweer, ongeval, beknelling, ambulance, hulpverlening, voertuig, ziekenhuis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)