- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Doorrijder opgepakt in Winschoten

10-01-2011

De politie van Winschoten heeft de 21-jarige automobilist die doorreed na een ongeval weten te pakken, toen zij zijn kentekenplaat op de plaats van het incident vond.

De doorrijder reed op de Grintweg in zijn woonplaats Winschoten tegen een geparkeerde auto en reed daarna door. De kentekenplaat van zijn auto viel van de auto en bleef achter, zodat de politie de dader kon achterhalen, meldt het Dagblad van het Noorden.

Toen de agenten zich meldden bij de woning van de jongen, bleek hij te veel alcohol gedronken te hebben (1.3 promille). Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

Een 21-jarige jongen die tijdens het bezoek van de politie aanwezig was in de woning, is opgepakt omdat hij na meerdere waarschuwingen vervelend bleef doen richting de agenten.

Sleutelwoorden:
winschoten, doorrijder, kentekenplaat, bezoek, woning, opgepakt, politie, ongeval

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)