- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Teleurstelling over verwerping 'Affectieschade'

24-03-2010

Slachtofferhulp Nederland is "verbaasd en teleurgesteld" over de verwerping door de Eerste Kamer van het wetsvoorstel 'Affectieschade'. Het moest een smartengeld mogelijk maken voor nabestaanden van overleden slachtoffers van bijvoorbeeld (verkeers)ongelukken en voor naasten van mensen die ernstig letsel hebben opgelopen.

Jaap Smit, algemeen directeur Slachtofferhulp: "Het wetsvoorstel voorziet in een grote behoefte onder nabestaanden en naasten. De Tweede Kamer is unaniem akkoord gegaan met dit wetsvoorstel en er bestaat een breed maatschappelijk draagvlak voor. Wij vinden dat hiermee de zwaarst getroffen mensen in de kou blijven staan."

De Vereniging van Advocaten van Slachtoffers van Personenschade (ASP) wijst er op dat de verzekeraars positief stonden tegenover het voorstel. "Het wetsvoorstel is gesneuveld doordat de Eerst Kamerfracties van VVD, CDA en de kleine christelijke partijen tegen hebben gestemd. De VVD meende dat het wetsvoorstel de sfeer ademde van paternalisme. De christelijke partijen verwachten meer heil van opvang binnen het gezin en de kerk dan van een financi√ęle vergoeding." Volgens ASP negeren de tegenstemmers "de wetenschappelijk onderbouwde maatschappelijke behoefte aan vergoeding van affectieschade".

(bron: www.amweb.nl)

Sleutelwoorden:
verwerping wetsvoorstel affectieschade, personenschade, letselschade, vvd, cda, advocaten van slachtoffers van personenschade

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)