- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Treinbotsing bij Zevenaar

11-01-2011

ZEVENAAR - Een goederentrein en een personentrein zijn dinsdag even voor twaalf uur met elkaar in botsing gekomen bij Zevenaar ter hoogte van de Babberichseweg. Bij de botsing bij de Fergusonbrug raakten beide treinen ontspoord.

Brandweer en andere hulptroepen zijn massaal uitgerukt. Er zijn negen brandweerwagens en dertig spuitgasten ter plekke. Volgens de politie zijn er geen gewonden onder de 146 passagiers van de ICE-trein, die aan de zijkant beschadigd is. De reizigers worden in de trein opgevangen. Daarvoor is het buiten te koud.

Volgens veiligheidsdiensten was er aanvankelijk sprake van een TIS 4.4-risico, waarbij rekening werd gehouden met het lekken van gevaarlijke vloeistoffen. Inmiddels is duidelijk dat daar geen sprake van is.

Ondanks het treinongeluk rijden de Syntus-treinen tussen Arnhem en Doetinchem normaal. De verstoring op het internationale traject is volgens de NS pas dinsdagnacht om 02.00 uur verholpen.

Hoe de botsing heeft kunnen gebeuren is, is nog niet bekend.


(foto: De Gelderlander)

(bron: gelderlander.nl)

Sleutelwoorden:
trein ongeluk, treinongeval, gewond, ambulance ter plaatse, trein botsing, brandweer, gevaarlijke stoffen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)