- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kettingreactie na ongeval zorgt voor een zwaargewonde vrouw

12-01-2011

Amersfoort - Een 17-jarig meisje is in Amersfoort zwaargewond geraakt na een ongeval. Het ongeval zorgde voor schade mij meerdere voertuigen.

Op het Operaplein vond een aanrijding plaats waar een auto een fietsster schepte. De auto probeerde haar nog te ontwijken. Hierdoor raakte hij de macht over het stuur kwijt, en kwam hij tegen een boom tot stilstand.

De boom sneuvelde hierbij, en viel om op een kleine parkeerplaats. Enkele auto's vingen de boom op, een raakten zwaar beschadigd. Het geraakte meisje is zwaargewond per traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto heeft waarschijnlijk een beroerte gehad, waardoor hij crashte. De auto kwam op de kop terecht. Er wordt een onderzoek gestart naar het ongeval.

(bron: 112-nieuws)

Sleutelwoorden:
Kettingreactie, ongeval, zwaargewonde vrouw, traumahelicopter, crash, macht over het stuur, schade, voertuigen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16075 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)