- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zeven gewonden bij een aanrijding in Den Haag

13-01-2011

Den Haag - Bij een aanrijding zijn woensdagavond zeven personen gewond geraakt. Op de kruising van de Soestdijksekade met de Vreeswijkstraat kwamen twee auto's door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

In een van de auto's zaten vijf personen. In de andere twee. De brandweer kwam naar de plaats van het ongeval om twee inzittenden uit de auto te knippen. Eén inzittende werd naar het ziekenhuis gebracht om direct geopereerd te worden. Hij had beenletsel. Een inzittende baby is overgebracht naar het Juliana Kinder Ziekenhuis, maar bleek niet gewond te zijn. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

(bron: 112-nieuws.nl)

Sleutelwoorden:
aanrijding, gewonden, ziekenhuis, onbekende oorzaak, boting, brandweer, beenletsel, den haag

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)