- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man uit Elst overlijdt na scooterongeval

14-01-2011

ARNHEM - Een 45-jarige man uit Elst is donderdagavond om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval op de Burgemeester Matsesingel in Arnhem. Dat heeft de politie vrijdagochtend bekendgemaakt.

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Door onbekende oorzaak is de man van zijn scooter gevallen toen hij door de fietstunnel aan de Matsersingel reed. De Elstenaar is ter plekke overleden aan zijn verwondingen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt nu onderzocht door de verkeersongevallendienst van de politie.

(bron: gelderlander.nl)

Sleutelwoorden:
arhem, verkeersongeval, om het leven, oveleden, gevallen. ongeluk, toedracht, politie, verwondingen, overleden

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)