- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden bij ongeval in Warnsveld

18-01-2011

Bij een aanrijding op de kruising van de Vordenseweg N319 met de Dennendijk in Warnsveld zijn maandagochtend 17 januari een automobiliste en de bestuurster van een taxibusje gewond geraakt. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde kort na 11 uur. De 58-jarige bestuurster van de taxibus reed op de Dennendijk vanuit de richting Vorden. Bij de kruising met de Vordenseweg wilde de Zutphense recht oversteken. Daarbij zag de vrouw een 55-jarige automobiliste uit Ruurlo die op de N319 in de richting van Vorden reed over het hoofd. Een aanrijding waarbij de twee vrouwen gewond raakten was het gevolg.

Beiden vrouwen werden met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het taxibusje en de personenauto raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept.

(bron: 112oostgelderland)

Sleutelwoorden:
ongeval, gewond, botsing, ambulance, aanrijding, letsel, ziekenhuis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)