- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser overleden na aanrijding met auto in Coevorden

19-01-2011

Coevorden - Woensdagmorgen is een 14–jarige jongen uit Coevorden overleden na een aanrijding met een automobiliste uit Coevorden (leeftijd onbekend).

De jongen fietste over de Gouverneur Hofstedelaan toen hij de kruising met de dr. Picardtlaan naderde. Hierbij stak de jongen vermoedelijk schuin de dr. Picardtlaan over en werd geschept door de automobiliste uit Coevorden welke vanuit de Gouverneur Hofstedelaan kwam, voor de fietser van rechts. De jongen is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer is een familielid van een medewerker van de hulpverleningsdiensten die ter plaatse waren. Dit gaf reden om kortstondig een GRIP 1 situatie af te kondigen om hulpverlening op te starten voor de getroffen medewerkers van de hulpverleningsdiensten en de vele omstanders. Kort daarna werd er afgeschaald naar een GRIP 0 situatie. De weg is afgezet. De Verkeersongevallenanalyse van de politie verricht technisch onderzoek.

bron:Politie.nl

Sleutelwoorden:
Coevorden, aanrijding, automobilist, kruising, overleden, fietser, verkeersongevallenanalyse, politie

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)