- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Slachtofferhulp blij met koerswijziging Pals Groep

01-04-2010

Slachtofferhulp Nederland juicht het besluit van de Pals Groep om het honoreringsbeleid te wijzigen toe en beschouwt het als een keerpunt in de letselschademarkt. "Slachtofferhulp Nederland hoopt dat er van deze stap van de Pals Groep een voorbeeldfunctie zal uitgaan", aldus de belangenorganisatie in een reactie op de koerswijziging bij Pals.

"De Pals Groep heeft door de jaren heen veel voor slachtoffers betekend", aldus Slachtofferhulp. "De laatste tijd groeide echter de kritiek op het 'no cure no pay'-beleid van Pals, omdat het gedreven zou zijn door financieel eigenbelang. De Pals Groep heeft ingezien dat haar 'no cure no pay'-beleid zich niet meer kan verhouden met de huidige maatschappelijke opvattingen, met als gevolg dat zij haar beleid drastisch heeft gewijzigd." Volgens Slachtofferhulp is de markt hiermee definitief een weg ingeslagen naar het centraal stellen van het belang van het slachtoffer.

(bron: www.amweb.nl)

Sleutelwoorden:
slachtofferhulp nederland, pals groep, letselschadezaken, letselschade verhalen, belang van het slachtoffer

Schade claims

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)