- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man blijkt te zijn omgekomen door noodlottig ongeval

25-01-2011

Apeldoorn - Het onderzoek naar de dood van een 27-jarige man uit Apeldoorn die zaterdagochtend 22 januari werd aangetroffen in een sloot aan de Kaartenmakershoeve in Apeldoorn, is afgerond.

Er zijn geen aanwijzingen aangetroffen dat sprake is geweest van een misdrijf. De familie is geinformeerd over de uitkomsten van het onderzoek.

Zijn levenloze lichaam werd zaterdagochtend door een voorbijganger opgemerkt. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart naar de identiteit van de man en de toedracht van zijn dood.

Na onderzoek bleek het te gaan om een 27-jarige man uit Apeldoorn. De familie van de man is zaterdag in kennis gesteld en heeft het lichaam ge√Įdentificeerd. Omdat nog niet meteen duidelijk was hoe de man omgekomen was, werd het onderzoek voortgezet, inclusief onderzoek op de plek waar de man gevonden is en het horen van diverse kennissen, betrokkenen en getuigen. Ook is sectie verricht op het lichaam. Uitkomst van het onderzoek is dat zijn dood een noodlottig ongeval is geweest.

Om privacy redenen doet de politie geen nadere mededelingen over de toedracht.

(bron: blikopnieuws.nl)

Sleutelwoorden:
noodlottig ongeval, misdrijf, politie, apeldoorn, onderzoek

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)