- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Botsing tussen schoolbussen en vrachtwagen op de A13

26-01-2011

Twee touringcars met schoolkinderen en een vrachtauto zijn woensdagochtend betrokken geraakt bij een ongeval op de A13. Dit meldt het KLPD.

Het ongeval gebeurde rond 11.00 uur ter hoogte van knooppunt Ypenburg. Zover bekend zijn vier kinderen lichtgewond geraakt. Zij klagen over pijn in hun nek.

Het ongeval ontstond doordat een vrachtwagen achterop een bus reed, die vervolgens een tweede bus raakte die daarvoor reed. De vier gewonden bevonden zich allemaal in de achterste van de twee bussen.

In de bussen zaten 175 leerlingen van het DevelsteinCollege uit Zwijndrecht, zo meldt RTL 4. Ze waren op weg voor een bezoek aan Naturalis in Leiden.

Op het knooppunt Ypenburg is de weg nar de A4 afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Gouda, over de A20 en de A12. Volgens de VerkeersInformatieDienst kan de afsluiting nog wel tot 14.00 uur duren.

(bron: blikopnieuws.nl)

Sleutelwoorden:
a13, touringcars, schoolkinderen, vrachtauto, ongeval, lichtgewond, afgesloten, gewonden

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)