- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Drie auto’s betrokken bij botsing Colijnsplaat

22-01-2011

COLIJNSPLAAT – Een 31-jarige vrouw uit Gouda is vrijdagavond gewond geraakt bij Colijnsplaat. De vrouw reed rond 18:00 uur met haar auto over de 1e Deltaweg toen ze van achteren werd aangereden door een 46-jarige automobilist uit Middelburg.

Haar auto schoot door de klap naar voren tegen de auto van een 24-jarige vrouw uit Goes. De vrouw uit Gouda is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. De twee andere bestuurders kwamen met de schrik vrij. Twee van de drie auto’s raakten bij het ongeval total loss.

(bron: omroepzeeland.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeluk, verkeersongeval, botsing, aanrijding, gouda, goes, ziekenhuis, total loss

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)