- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser zwaargewond bij aanrijding Lathum

26-01-2011

Lathum - Bij een aanrijding in Lathum is op woensdagavond 26 januari een fietser (personalia nog onbekend) zwaargewond geraakt. De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer fietste omstreeks 20.15 uur over de dijk in Lathum.

Op de kruising met de Marsweg kwam hij in botsing met een automobiliste, die over de Marsweg reed. De man is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeersongevallenanalyse van de politie Gelderland-Midden doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

(bron: 112nederland.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, lathum, fietser zwaargewond, ambulance, politie

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)