- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwaar bezopen vrouw veroorzaakt aanrijding in Haarlem

28-01-2011

HAARLEM - Op de kruising van de Spaarndamseweg met de Waarderbrug in Haarlem zagen agenten in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00.05 uur een auto midden op de weg staan met de neus in de verkeerde richting. De voorkant van de auto was flink beschadigd. Toen de agenten de vrouwelijke bestuurster aanspraken, bleek direct dat zij onder invloed van alcohol was.

Toen de 39-jarige vrouw uit Velserbroek uitstapte uit de auto, moesten de agenten haar meermaals opvangen om te voorkomen dat ze zou vallen. Ze sprak met dubbele tong, schreeuwde flarden van gesprekken en was niet goed aanspreekbaar.

Korte tijd voor de melding was er een melding geweest van een verlaten plaats ongeval op de kruising met de Floresstraat, waar overigens niemand bij gewond raakte. Er zal worden onderzocht of de vrouw ook hierbij betrokken was. De automobiliste is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.

(bron: webregio.nl)

Sleutelwoorden:
haarlem, bezopen, auto, agenten. verkeerde richting, ongeval, politiebureau, verhoor, rijbewijs

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)