- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Drie gewonden bij frontale aanrijding op N279

30-01-2011

In de nacht van zaterdag op zondag 30 januari zijn rond 00:45 uur twee auto's frontaal op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde op de N279 ter hoogte van Erp.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse omdat zij al elders in Erp bezig waren geweest met een ongeval. Ten tijde van het ongeval was de N279, daar Bosscheweg, gestremd voor het verkeer en ontstond er een opstopping op de drukke weg.

Bij het ongeval raakte drie personen gewond waarvan er een bekneld zat en door de brandweer moest worden bevrijd. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse, ze werden ondersteund door een Mobiel Medisch Team dat ook nog in de buurt aanwezig was.

De politie sloot de weg volledig af zodat de hulpdiensten hun werk goed konden doen. Verkeersspecialisten van de politie hebben uitgebeid onderzoek verricht om zo de toedracht van het ongeval te kunnen achterhalen.

(bron: hulpdienstenonline.nl)

Sleutelwoorden:
gewonden, aanrijding, hulpdiensten, botsing, gestremd, verkeersspecialisten, politie, onderzoek

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)