- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Een op tien heeft gehoorschade

20-04-2010

AMSTERDAM - Een op de tien jongeren in Nederland heeft op jonge leeftijd een onherstelbare gehoorbeschadiging opgelopen.

Dat meldt het actualiteitenprogramma Netwerk dinsdag op basis van de eerste gegevens van een onderzoek van het Leids Universitair Medisch Centrum.

Onderzoeker De Laat zegt in het programma geschokt te zijn door de cijfers.

Uit het onderzoek blijkt dat tien procent van de jongeren last heeft van een verslechterd gehoor door oorsuizen of een constante pieptoon door een gehoorbeschadiging.

Het gaat om jongeren tussen de 13 en 15 jaar oud. De beschadiging wordt vaak veroorzaakt doordat jongeren op zeer jonge leeftijd naar een mp3-speler luisteren.

(bron: nu.nl)

Sleutelwoorden:
letselschade, gehoorschade, pieptoon, gehoorbeschadeging

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)