- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kop-staartbotsing op N348 bij Eefde

31-01-2011

Op de Zutphenseweg N348 in Eefde heeft maandag 31 januari aan het eind van de middag een kop- staartbotsing plaatsgevonden waarbij drie auto’s bij betrokken waren. Twee personen zijn per ambulance voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17:35 uur ter hoogte van de Scheuterdijk op de rijbaan in de richting van Gorssel. Een automobilist had te laat in de gaten dat het verkeer voor hem stil stond. Hij botste op zijn vooganger. Door de kracht schoot die auto door en botste daardoor tegen zijn voorganger. De bestuurder van de achterste auto, een oudere man, is samen met zijn echtgenote voor controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Alle drie de auto’s raalten beschadigd. Vanwege het spitsuur stond het verkeer tussen Eefde en Gorssel in korte tijd muurvast. Er werd een rijstrook vrijgemaakt om het verkeer door te laten stromen.

(bron: hulpdienstenonline.nl)

Sleutelwoorden:
ongeval, kop-staartbotsing, auto', ziekenhuis, ongeval, botsen, verkeer, rijstrook

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)