- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

22 gewonden door gladheid op de A12 richting Arnhem

01-02-2011

ARNHEM - Bij aanrijdingen op de A12 richting Arnhem zijn dinsdagavond tussen knooppunt Velperbroek en de IJsselbrug bij Westervoort 22 gewonden gevallen, waarvan één ernstig.

Zes gewonden moesten naar het ziekenhuis. De aanrijdingen gebeurden op een spekglad wegdek. Volgens de politie waren er 18 auto's bij betrokken. De weg is tegen 22.30 uur weer vrijgegeven.

Ook op de N348 richting Arnhem was het oppassen geblazen. Rijkswaterstaat adviseerde ten oosten van de lijn Groningen-Eindhoven niet de weg op te gaan.

(bron: omroepgelderland.nl)

Sleutelwoorden:
aanrijding, gewonden, gladheid, politie, spekglad, arnhem

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)