- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand in Maastricht

09-02-2011

Maastricht - In de vroege ochtend van 9 februari, brak rond 5 uur in de ochtend een binnenbrand uit in een leegstand pand aan de Malbergsingel in Maastricht.

Binnen korte tijd werd er opgeschaald van Middelbrand naar PELOTON-brand. Ter plaatse waren er twee hoogwerkers, een aantal Tankautospuiten en een Commandovoertuig aanwezig. Omdat de brand vlak bij een naastgelegen scootershop uitbrak, werden uit voorzorg twee bewoners – die boven de shop woonden - geëvacueerd. De brandweer slaagde erin om brandoverslag naar de scootershop te voorkomen. Er zijn geen gewonden gevallen. Na een uur had de brandweer het vuur onder controle en kon het sein “brand meester” worden gegeven. Volgens buurtbewoners is al vaker brand uitgebroken in het leegstaande pand. Hoewel de oorzaak van de brand onbekend is, wordt brandstichting daarom niet uitgesloten.


(bron: 112nederland)

Sleutelwoorden:
grote brand, maastricht, brandstichting, commandovoertuig, brandoverlag, gewonden, vuur

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)