- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man komt om door bedrijfsongeval in Halsteren

11-02-2011

HALSTEREN - Een 44-jarige man uit het Brabantse Halsteren is donderdagavond om het leven gekomen bij laswerkzaamheden aan een carnavalswagen. Dat meldt Omroep Babant.

De man, lid van een carnavalsvereniging, was op een bedrijventerrein aan de Canadaweg aan de praalwagen aan het lassen toen door nog onbekende oorzaak een vat met onbekende inhoud ontplofte.

Tientallen omstanders zagen het ongeluk gebeuren, ze hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen.

(bron: transport-online.nl)

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, om het leven gekomen, bedrijfsterrein, omstanders, slachtofferhulp

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)