- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Scooter ongeval rotonde Olympiaweg Hillegom

10-02-2011

Op de rotonde Meerlaan/Weerlaan/Olympiaweg heeft een aanrijding plaats gehad tussen een auto en een scooter.

De auto had geen voorrang verleend en tikte de scooterrijder aan. De VOA (verkeersdienst) is ter plaatse geweest om het ongeval in kaart te brengen. Daarvoor was het nodig een deel van de rotonde af te sluiten voor het doorgaande verkeer. Dit zorgde voor wat oponthoud voor de overige weggebruikers.

(bron: 112bollenstreek.nl)

Sleutelwoorden:
aanrijding, auto, scooterongeluk, hillegom

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)