- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Explosiegevaar in Rotterdam-Centrum

14-02-2011

Rotterdam - De Mariniersweg in het centrum van Rotterdam is maandag vanaf het eind van de middag in beide richtingen afgesloten geweest na een breuk in een gasleiding.

De breuk ontstond op de hoek van de Mariniersweg en de Vogelenzang. De gesprongen leiding zorgde ervoor dat gas in het riool stroomde.

Dit gas werd uit het riool weggezogen. Omwonenden moesten in hun huizen blijven omdat er even explosiegevaar dreigde. Rond acht uur was dit gevaar geweken. Netbeheerder Stedin kon een zogeheten bypass aanleggen, waarbij het transport van gas werd omgeleid. Omdat de gasdruk niet afnam, konden omwonenden gewoon gas blijven gebruiken. Rond half tien kon het verkeer over de Mariniersweg worden hervat.

(bron: 112nederland.nl)

Sleutelwoorden:
explosie, kankerwerwekende stoffen, giftige gassen, gasleiding, gasdruk

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)