- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval veroorzaakt verkeerschaos in Vlaardingen

16-02-2011

Vlaardingen - Dinsdagmiddag heeft er op de Marathonweg in Vlaardingen een aanrijding plaatsgevonden tussen en scooter en een auto.

Een automobilist die vanaf het benzinestation kwam botste op het fietspad op de scooter. De scooter en bestuurder werden vervolgens meegesleept de Marathonweg op. De scooterrijder is zwaargewond met meerdere beenbreuken overgebracht naar het ziekenhuis. Door de afsluiting van de Marathonweg ontstond er een verkeerschaos. Alle auto's werden de Westlandseweg opgestuurd, en wie daar vandaan kwam moest verplicht de A20 op. De afrit van de A20 vanuit Maassluis werd ook korte tijd afgesloten, wat een file van ruim 5km opleverde.

Sleutelwoorden:
verkeerschaos, aanrijding, automobilist, file, scooter, zwaargewond, botbreuk

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)