- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Monteur met letsel krijgt de hoogste schadevergoeding

17-02-2011

Aan onderhoudsmonteur Frans Jansen (43 jaar) is een schadevergoeding van € 650.000,- toegewezen vanwege uitzonderlijk zware letsel door te werken aan kopieerapparaten waarvan de inkt giftige methanoldampen verspreidde.

Jansen ging halverwege 2004 naar de rechter, door zijn neurologische klachten vanwege blootstelling aan methanol was vastgestelt.

Na een juridische procedure van ongeveer zeven jaar, had de kantonrechter in Heerlen, SDI (Soft Drink International) in december veroordeeld tot het betalen van ruim een half miljoen euro. Dit is het hoogste bedrag dat ooit in Nederland is uitgekeerd voor een letsel door bedrijsongeval. De half miljoen euro bestaat uit smartengeld, misgelopen loon en gemaakte kosten vanwege zijn letsel. Ook moet SDI anderhalve ton rente betalen.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, letsel, smartengeld, misgelopen loon, rente, giftige stoffen

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)