- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand in Ridderkerk

18-02-2011

Ridderkerk - In een voormalig winkelpand aan de Baljuwstraat in Ridderkerk heeft vrijdagochtend een Grote Brand gewoed.

De brandweer werd rond half twaalf gealarmeerd, en schaalde bij aankomst direct op naar Grote Brand. Het pand lag naast een winkelcentrum, in een winkelstraat. Vermoedelijk is het vuur ontstaan tijdens sloopwerkzaamheden. Een persoon moest door ambulancepersoneel behandeld worden voor het inademen van rook. De brandweer wist overslag naar het winkelcentrum te voorkomen. De schade door de brand is groot, wat goed te zien was op de eerste verdieping. De exacte toedracht van de brand is nog niet bekend.

Sleutelwoorden:
grote brand, winkelpand, brandweer, gealarmeerd, vuur, toedracht

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)