- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fiets half onder tram na ongeval

21-02-2011

Vlaardingen - Op de Parijslaan in Vlaardingen heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een tram.

De jongen op de fiets wilde de trambaan oversteken, en heeft de tram vermoedelijk over het hoofd gezien. De fiets kwam na de aanrijding half onder de tram te liggen. Door de beveiliging van de tram gaat er aan de voorkant een rooster naar beneden bij een botsing, dat voorkomt dat personen of voertuigen onder de tramwielen terecht kunnen komen. De jongen op de fiets raakte gewond aan zijn hoofd. Hij werd later met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Sleutelwoorden:
vlaardingen, ongeval met fietser, verkeersongeluk, ongeval tram

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)