- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Sneker blijkt vermoord

21-02-2011

Heerenveen - Uit onderzoek van het Forensich Instituut in Den Haag is gebleken dat de dode man van afgelopen week vermoord is. Aan de Compagnonstraat werd het vorige week woensdag het levenloze lichaam gevonden van een 46 jarige Sneker.

Hierna heeft men een groot onderzoek gehouden. Drie mensen konden vervolgens worden aangehouden, waaronder twee mensen uit Heerenveen en 1 uit Drachten. Men zal nog niet bekend maken of er een wapen is gebruikt.

Sleutelwoorden:
sneek, vermoord, verdachten aangehouden

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)