- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Schiedam muurvast na aanrijding A20

21-02-2011

Schiedam - Maandagmiddag heeft er op de rijksweg A20 een ongeval plaatsgevonden waarbij 5 auto's betrokken waren. Bij het ongeval is een gewonde gevallen.

De brandweer heeft wat schuim rond de voertuigen gespoten omdat er olie en benzine uit de voertuigen was gelekt. Door het ongeval waren alle vier de rijstroken afgesloten en kon het verkeer alleen nog gebruik maken van de vluchtstrook. Hierdoor ontstonden er op de A13, A16 en de A20 lange files. Ook stonden de wegen in Schiedam helemaal overvol met auto's die een andere route zochten. Rond half zeven werd de snelweg weer vrijgegeven en nam de drukte snel af.

Sleutelwoorden:
schiedam, groot ongeval, ongeluk snelweg, filevorming

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)