- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand bij chemisch opslagbedrijf in Amsterdam

22-02-2011

AMSTERDAM - Bij een opslagbedrijf aan de Latexweg in Amsterdam woedt dinsdagmiddag een zeer grote brand.

De brand brak uit rond 13.00 uur in een loods van het bedrijf Diergaarde Chemical Storage. Het gaat om een bedrijf dat gespecialiseerd is in de opslag van o.a witgoed maar ook gevaarlijke stoffen.

De brand woedt in een lood van 10.000 vierkante meter. Een woordvoerder van het bedrijf laat weten dat daar geen gevaarlijke stoffen liggen opgeslagen, maar algemeen handelswaar en rubber.

Een naastgelegen loods van het cacaobedrijf Univeem is eveneens door de brand getroffen. De brandweer houdt de overige loodsen in de omgeving, ook de loods waar gevaarlijke stoffen liggen opgeslagen, preventief nat.

De brandweer van Amsterdam en diverse brandweerkorpsen uit de omgeving, zijn met groot materieel uitgerukt om de brand te bestrijden.

ramen en deuren sluiten

De gemeente Amsterdam heeft haar inwoners preventief geadviseerd ramen en deuren uit voorzorg dicht te houden. De rookwolken die bij de brand vrijkomen, zijn in de verre omtrek van de hoofdstad goed te zien.

Sleutelwoorden:
brand amsterdam, chemische stoffen, kankerverwekkend, brandweer, gevaarlijke stoffen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)