- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Brand op schietbaan politie Rotterdam

23-02-2011

Iets voor het middaguur is woensdag brand uitgebroken op een schietbaan van de politie in Rotterdam. Een woordvoerder van de politie meldt dat de brand nog niet gelokaliseerd is. Het gebouw van de politie wordt voor de zekerheid ontruimd.

In het gebouw aan de Veilingweg in Rotterdam-Noord is ook de servicecentrale van de politie gevestigd. Telefoontjes naar het algemene nummer van de politie, 0900-8844, worden doorgeschakeld naar de centrale in Utrecht. In 2008 was er in dezelfde schietkelder ook brand. Die was toen snel onder controle.

Sleutelwoorden:
brand politie, rotterdam, schietbaan, ontruiming

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)