- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Tiener ernstig gewond na spel met luchtbuks en balletjespistool

23-02-2011

TEN BOER - De politie onderzoekt een incident waarbij maandagavond een 17-jarige jongen uit Ten Boer ernstig gewond is geraakt.

De jongen was samen met een aantal kameraden bij een woning in Ten Boer aan het schieten met een zogenaamd balletjespistool.

Een 18-jarige inwoner van Ten Boer werd daarbij geraakt en haalde om te ouwehoeren een luchtbuks tevoorschijn. Daarmee schoot hij richting het slachtoffer. Een kogeltje uit de luchtbuks raakte de tiener nabij de hartstreek. Het slachtoffer raakte daarbij ernstig gewond en moest met spoed worden opgenomen in een ziekenhuis. De politie raakte dinsdagavond bij toeval op de hoogte van het incident en heeft dit direct als een ernstig vergrijp opgepakt. De 18-jarige verdachte is aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor.

Sleutelwoorden:
tiener ernstig gewond, luchtbuks incident, ten boer, geschoten, gevuurd

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)