- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand verwoest supermarkt Oldebroek

23-02-2011

OLDEBROEK - Op de avond van 22 februari heeft een brand de Spar in Oldebroek volledig verwoest.

Omstreeks 21:50 kwam de melding binnen van een brand in een winkelpand. Kort daarna werd er opgeschaald naar middelbrand, wat betekende dat brandweer Elburg ook kon aantreden. Bij aankomst was er een hevige rookontwikkeling. De vlammen sloegen al snel om zich heen en de brandweer moest alles op alles zetten om overslag naar naast gelegen pand te voorkomen. Er werd opgeschaald naar ‘zeer grote brand’. De brandweer wist het vuur te bedwingen en kon beginnen met het nablussen van de brand. Van het pand, waarin de supermarkt ‘Spar’ gevestigd was, is weinig meer over.

Sleutelwoorden:
brand oldebroek, spar, volledig verwoest, grote brand

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)