- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode bij grote brand in woning Schiedam

25-02-2011

Schiedam - In de Geervlietsestraat in Schiedam-Zuid heeft vrijdagmorgen een grote uitslaande brand gewoed. Kort voor tien uur brak de brand uit, en was snel uitslaand.

Voordat de brandweer ter plaatse was hebben enkele omstanders een man uit de woning weten te halen. De woning stond toen al volledig in vlammen. De rook was in de wijde omtrek te zien. De brandweer is direct een binnen aanval gestart en had het vuur na een half uur onder controle. Diverse brandweerkorpsen rukte uit naar Schiedam-Zuid en hebben ergere schade aan andere woningen kunnen voorkomen. De brand trok veel bekijks in de wijk. De brandweer is lange tijd bezig geweest om de brand te blussen.

Bij de brand is een dodelijk slachtoffer aangetroffen. Dit heeft de brandweer na het middaguur bekend gemaakt. Het levenloze lichaam werd op zolder aangetroffen. Of het om de bewoner gaat kan men nog niet zeggen.

Sleutelwoorden:
brand schiedam, uitslaande brand, brandweer uitgerukt, omgekomen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)