- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man gewond bij bedrijfsongeval in Farmsum

08-03-2011

Farmsum - Aan de Venjerlaan in Farmsum was vanmorgen een bedrijfsongeval bij scheepswerf Niestern Sander. Een man(48) uit Woldendorp verstapte zich en was 1 meter lager in een machinekamer gevallen tegen een afsluiter en kwam daarbij ongelukkig terecht.

Hij liep daarbij licht letsel op. Hij is wel met een kraan na buiten gehesen, ook het traumateam assisteerde uit voorzorg. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, farmsum, ongeluk machine, letselschade

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)