- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ravage na ongeval N48 nabij Ommen

08-03-2011

OMMEN - Dinsdagmorgen liet de provincialeweg N48, ook wel bekend als de dodenweg, zich weer horen. Ten noorden van het viaduct "De Haar" botsten twee vrachtwagens en twee taxi’s op elkaar.

Het mag een wonder heten dat er ditmaal maar een persoon licht gewond raakte. De bestuurster van een taxi reed op de N48 in de richting van Ommen toen ze door onbekende oorzaak een haar tegemoetkomende vrachtauto raakte, hierdoor raakte ze de macht over het stuur kwijt en knalde ze volop de linker achterwielen van de oplegger van de tweede combinatie. Hierdoor kwam de buitenste band vrij van de velg en schoot door de lucht en kwam daarbij op de motorkap van de tweede taxi terecht. De eerste taxi kwam zwaar beschadigd op de rand van de brede sloot aan de rechterzijde van de N48 tot stilstand. De bestuurster had wat wondjes in haar gezicht van de glassplinters en is in de ambulance behandeld. De bestuurster van de tweede taxi kwam met de schrik vrij evenals de beide vrachtwagenchauffeurs.

De brandweer van Ommen hoefde geen echte bevrijdende acties te ondernemen en kon zich bezig houden met het , bekwaam regelen van het verkeer dat om en om over de ter plaatse aanwezige parkeerplaats door kon rijden. De VOA heeft rapport op gemaakt. De eerst aangereden vrachtauto kon zijn weg weer vervolgen. De andere vrachtwagen en de twee taxi’s werden afgesleept door een berger.

N48

Om de veiligheid van de N48 te vergroten zijn er inmiddels plannen ontwikkeld om in Drenthe en Overijssel vier tunnels onder de N48 te realiseren. De vier tunnels maken een veilige doorgang voor bestemmingsverkeer mogelijk onder de drukke rijksweg N48. In Drenthe komen twee tunnels: Bij Oosterveld en de Nolderweg bij Zuidwolde. In Overijssel komen twee tunnels in de omgeving van Den Kaat en de Kolonie of de Maatschappijwijk. De bouw van de tunnels start naar verwachting in Drenthe, in de eerste helft van 2012.

De totale kosten van het gemeenschappelijke project bedragen 8 miljoen Euro. Met de realisatie van de tunnels worden de huidige gelijkvloerse oversteken in de N48 opgeheven. Daarmee wordt voldaan aan de uitgangspunten die gelden voor een stroomweg met een snelheidsregime van 100km per uur. Het project sluit aan op de reconstructie van de N48 die momenteel plaatsvindt. Bij het klaverblad Hoogeveen wordt een rangeerbaan aangelegd en bij Zuidwolde wordt een ongelijkvloerse kruising gerealiseerd. Verder komen er twee ecoducten over de N48.

Inmiddels worden de plannen voor de bouw van de tunnels voorbereid. Dit gebeurt in goed overleg met bewoners van de betrokken gemeenten. Bij dit project zijn twee provincies (Drenthe en Overijssel), vier gemeenten (Hardenberg, Hoogeveen, Ommen, De Wolden) en het ministerie van Infrastructuur en Milieu betrokken.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, ommen, vrachtwagen, botsing, chaos

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)