- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw gewond door botsing tegen een boom

14-03-2011

EXLOO - De brandweer heeft maandagmiddag op de Buinerweg in Exloo een vrouw uit de auto gehaald die gewond was geraakt nadat de wagen waarin ze zat van de weg raakte en frontaal op een boom botste.

De passagier die achterin de wagen zat had dusdanige klachten dat de vrouw door de brandweer en ambulance verpleegkundigen uit de auto moest worden gehaald. Ze werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De auto had dusdanige schade dat het voertuig door een berger moest worden afgesleept.

Sleutelwoorden:
verkeersongeluk, vrouw gewond, exloo, ziekenhuis, emmen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)