- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bestuurder uit auto geknipt na kop-staart botsing

21-03-2011

HOEK VAN HOLLAND - Op de Dirk van den Burgweg in Hoek van Holland heeft maandagmiddag een kop-staart botsing plaatsgevonden.

De bestuurder van de voorste auto, een taxi, raakte daarbij gewond. Nadat de ambulancedienst ter plaatse was gekomen werd besloten de man rechtstandig uit zijn auto te halen. Hiervoor was de hulp van de brandweer nodig. Vanuit de regio Rotterdam-Rijnmond en Haaglanden werden er brandweerwagens ter plaatse gestuurd om het dak van de auto te knippen. Op deze manier kon de bestuurder veilig uit het voertuig gehaald worden. De man is later overgebracht naar het ziekenhuis. De weg was in beide richtingen afgesloten, vanwege geparkeerde hulpverleningsvoertuigen.

Sleutelwoorden:
achterop gereden, botsing, auto ongeluk, hoek van holland

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)