- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man gewond bij bedrijfsongeval in Veendam

23-03-2011

VEENDAM - Een man is woensdag aan de eind van de ochtend gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Veendam. Hij klom op een ladder om werkzaamheden te verrichten aan de nieuwe luifels in de Kerkstraat.

Door onbekende oorzaak gleed de ladder weg en viel de man enkele meters naar beneden. Hij kwam ongelukkig op de grond terecht en brak daarbij zijn enkels. Hij is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en daarna overgebracht naar een ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, veendam, gewond geraakt, ladder, ongelukkig, enkels gebroken, ambulancepersoneel, ziekenhuis

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)