- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote uitslaande brand in Eext

24-03-2011

Eext - Een grote uitslaande brand heeft donderdag in de vroege ochtenduren aan de Gieterstraat in Eext een rietgedekte woonboerderij verwoest. Een overbuurman ontdekte de brand die al uitslaand was, waarna hij gelijk de bewoners wakker maakte. Die konden zich ternauwernood in veiligheid stellen.

De brandweer kreeg omstreeks half drie de melding van de brand. Omdat er meerdere meldingen binnenkwamen van een uitslaande brand in een rietgedekte boerderij werd er gelijk groot alarm geslagen. De brandweer moest zich richten op naastgelegen rietgedekte boerderijen. Deze moesten worden natgehouden.

Even zag het ernaar uit dat een tweede boerderij vlam zou vatten, maar door de deskundigheid van de brandweer konden deze gespaard blijven. Wel hebben enkele panden schade opgelopen. Korpsen uit Gieten, Assen, Annen en Rolde bestreden de brand. Zij zijn de hele nacht bezig geweest met bluswerkzaamheden. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Niemand raakte gewond. De bewoners zijn elders opgevangen.

Sleutelwoorden:
brand, eext, woonboerderij, veiligheid, vlammen, brandweer, schade, bluswerkzaamheden

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)