- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man overleden bij bizar ongeval in Heerenveen

25-03-2011

Heerenveen - Een 86-jarige man is dinsdagavond bij een bizar ongeval in Heerenveen om het leven gekomen. Wat een feestelijke opening moest werden in een nieuwe parkeergarage in Heerenveen liep uit op een volledig drama.

De auto die als eerst door het lint zou rijden om de garage te openen werd even onbeheerd achter gelaten. Per ongeluk was deze niet op de handrem gezet. De auto rolde de helling af en schepte de 86-jarige man. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht.

Sleutelwoorden:
ongeval, heerenveen, politie, drama, onderzoek

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)