- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Groot alarm voor lekkende vaten in Gieten

06-04-2011

Groot alarm woensdagavond in het drentse Gieten. Aan de Varik vonden voorbijgangers bij een natuurreservaat enkele lekkende vaten met gevaarlijke stoffen. Toen de brandweer rond 19.00 uur gealarmeerd/gebeld werd, sloeg deze gelijk groot alarm.

De brandweer uit de hele regio waaronder, Gieten, Borger, Coevorden, Assen, Hoogeveen, en Emmer Compascuum rukten uit. Ook kwam er een meetploeg om te meten om wat voor substantie het ging. Er werden monsters afgenomen die later werden onderzocht.

In een straal van een paar kilometer werd het hele gebied hermetisch afgesloten. De politie neemt de zaak hoog op en onderzoekt hoe en door wie de vaten er terecht zijn gekomen. Nog niet duidelijk is wat er precies in de vaten zit. Tot die tijd blijft de omgeving afgesloten.

Sleutelwoorden:
alarm, gevaarlijke stoffen, afgesloten, alarm, onderzoek

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)