- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw om het leven gekomen door ongeval in Spijkenisse

05-04-2011

Een 84-jarige vrouw is dinsdagmorgen in Spijkenisse om het leven gekomen toen zij werd overreden door een bestelwagen, die achteruit reed.

Het ongeluk gebeurde in de Nieuwstraat, ter hoogte van de ingang van het ABC-complex in het winkelcentrum van Spijkenisse. De vrouw liep in het winkelgebied achter haar rollator en werd overreden door de bestelauto. Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen.De 23-jarige bestuurder van de wagen was net klaar met het afleveren van goederen. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Aan omstanders is slachtofferhulp aangeboden.

Sleutelwoorden:
Spijkenisse, ongeval, om het leven gekomen, overreden, rollator, verwondingen, politiebureau

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)