- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man zwaargewond door vallende tak in Burgwerd

02-04-2011

Op het Hemert in Burgwerd is een man uit Tzum zaterdagochtend zwaargewond geraakt. De man uit Tzum werd rond 11:40 geraakt door een vallende tak tijdens het snoeien.

Deze tak kwam boven op de man terecht, de man raakte hierbij zwaargewond. Twee ambulances, de Officier van Dienst Geneeskundigen, drie politie motoren en de traumahelikopter uit Amsterdam kwamen ter plaatse. De arts en de verpleegkundige hebben het ambulancepersoneel geassisteerd bij de behandeling van het slachtoffer. Een uur later werd de man per ambulance naar de traumahelikopter gebracht. Hierna is hij overgevlogen naar het UMCG.

Sleutelwoorden:
ongeval, zwaargewond, burgwerd, ambulance, traumahelikopter, slachtoffer

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)