- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Automobilist met letsel door aanrijding in Balkbrug

07-04-2011

Donderdagmiddag vond er op de provincialeweg N377 in het Overijsselse Balkbrug een aanrijding plaats tussen twee personenauto's

Hierbij raakte een man gewond dat hij met onbekend letsel naar het ziekenhuis werd overgebracht. Het ongeval ontstond toen een personenauto met daarin twee mannen en twee vrouwen uit Hardenberg, de afrit Balkbrug vanaf de N48 (uit de richting Hoogeveen) de N377 wilde oversteken om daarna de weg richting Dedemsvaart te vervolgen. De bestuurder zag daarbij een uit de richting Dedemsvaart komende automobiliste uit Zwolle over het hoofd. Deze heeft nog door krachtig te remmen geprobeerd de aanrijding te voorkomen maar dat lukte niet. De bestuurder van de overstekende auto is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis in Hardenberg. De opgeroepen brandweer van Balkbrug en Nieuwleusen verleenden assistentie. Nadat alles genoteerd was kon de berger de beide voertuigen afslepen. Het verkeer in de richting van Balkbrug werd ten tijde van het ongeval over het fietspad geleid wat enige vertraging opleverde.

Sleutelwoorden:
ongeval, Balkbrug, n377, letsel, ziekenhuis, krachtig remmen, aanrijding, brandweer

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)