- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gedupeerde reizigers kunnen schade claimen

16-04-2010

Reizigers uit de Europese Unie hebben recht op compensatie nu vluchten zijn geannuleerd vanwege de aswolk uit IJsland. Dat zegt EU-commissaris Siim Kallas van Transport.

EU-burgers kunnen hun ticket omboeken naar een andere datum of hun ticket vergoed krijgen door de luchtvaartmaatschappij. Ook wees Kallas op het 'recht van verzorging'. Gestrande reizigers hebben recht op zorg in de vorm van een drankje, eten en onderdak.

Gedupeerde reizigers hebben echter geen recht op vergoeding van bijkomende schade. Als mensen hun vliegticket naar een zonnige vakantiebestemming terugvorderen bij de luchtvaartmaatschappij, krijgen zij bijvoorbeeld de reserveringskosten van hun hotel niet terugbetaald.

(bron: www.rnw.nl)

Sleutelwoorden:
schade, claimen, bijkomende schade, vergoeding, gedupeerde reizigers, compensatie

Schade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)