- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden bij ongeval in Norg

12-04-2011

Dinsdagmorgen werd er een ongeval tussen twee auto’s gemeld aan de Langeloerweg in Norg

Hierop werden de brandweerkorpsen van Roden en Norg gealarmeerd. Ook de Officier van Dienst werd naar het ongeval gestuurd.

Ter plaatse bleek het ongeval iets verder in de richting van Langelo gebeurd te zijn. Een personenauto wou op de Langeloerweg afslaan naar de Wittenkamp. Doordat deze net na een flauwe bocht ligt was de auto pas laat te zien voor achteropkomend verkeer. Een achteropkomende bestuurster zag het voertuig dan ook te laat en een verwoede rempoging bracht geen redding. Door de klap van het ongeval werd de voorste personenauto een behoorlijk stuk naar voren geschoven. De Bestuurder van dit voertuig is zelfstandig uit de auto gekomen maar is wel door een ambulance opgehaald om verder gecontroleerd te worden in het ziekenhuis.

De Bestuurster van de achteropkomende auto had minder geluk, Zij kon niet meer zelfstandig het voertuig verlaten en is door het ambulancepersoneel en de brandweer uit de auto bevrijdt. Hiervoor heeft de brandweer het achterportier moeten verwijderen. De bestuurster is met onbekend letsel overgebracht naar het WZA in Assen. De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht waarna berger Dorenbos uit Langelo de voertuigen kon afslepen. De weg is ruim anderhalf uur afgesloten geweest voor al het verkeer.

Sleutelwoorden:
letselschade, ongeval, ambulance, ovd, personenauto, achterportier verwijderen, afslepeb, weg afgesloten

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)