- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Scooterrijder is om het leven gekomen na botsing in Son en Breugel

13-04-2011

Bij een ongeluk op de Oerallaan in Son en Breugel is dinsdagavond de 15-jarige scooterrijder Coen Verweel uit die plaats om het leven gekomen.

De 15-jarige jongen reed op de scooter van een vriend, verloor de controle over het stuur en botste tegen een boom. De jongen is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis, waar hij overleed aan zijn verwondingen.

De politie weet nog niet precies wat er is gebeurd. Of de jongen te hard heeft gereden, is niet meer na te gaan voor de politie, aldus een woordvoerster.

De minimumleeftijd waarop je in Nederland op een brommer of scooter mag rijden is 16 jaar.

Sleutelwoorden:
scooter, ongeval, overleden, ambulance, traumahelikopter, ziekenhuis, verwondingen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)