- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden bij ongeval in Groningen

14-04-2011

Donderdagmiddag heeft op de Engelberterweg een aanrijding tussen een 33-jarige fietser en een 65-jarige bestuurder van een snorfiets plaatsgevonden.

Zowel de fietser als de snorfietser werden overgebracht naar het Martiniziekenhuis in Groningen. De vrouw reed op haar fiets uit de richting van Groningen en wilde linksaf slaan richting Groningen. Vanuit de tegenovergestelde richting op de Engelberterweg kwam de snorfietser aangereden.

De fietser zag bij het afslaan de snorfietser over het hoofd en een frontale aanrijding was het gevolg.

Sleutelwoorden:
ongeval, groningen, aanrijding, bestuurder, fietser, snorfietser

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)