- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Auto op de kop door verkeersongeval in Drenthe

18-04-2011

Bij een verkeersongeval op het Oranjekanaal bij het Drentse Zwiggelte, zijn maandagochtend twee gewonden gevallen.

Twee personenauto’s kwamen met elkaar in aanrijding. Door de klap raakte één van de twee voertuigen op de kop in een voortuin van een woning tot stilstand. Door omstanders werden de inzittende van deze auto bevrijd. De tweede auto, die geen voorrang verlengde, kwam op het wegdek tot stilstand. De bestuurster van de bestelauto werd overgebracht naar het ziekenhuis, eveneens als een inzittende van de op de kop liggende auto.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongeval, politie, ziekenhuis, onderzoek, gewonden, bestuurder, bestelauto, inzittende

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)